TsubasaSS
  • Search
  • Register
  • Login
TsubasaSS Rom Hack Hack Çalışmaları CT 2 - Diğer Takımlarla Final Maçı Oynama (İstek Alınır)

• 0 Vote(s) - 0 Average
CT 2 - Diğer Takımlarla Final Maçı Oynama (İstek Alınır)
NBA01

Tsucu
Threads: 4
29.03.2023, Saat: 01.33 (This post was last modified: 01.05.2023, Saat: 23.00 by NBA01.)
Selam millet. 6 maçlık detaylı Fransa ve Almanya hackimi yaparken aklıma gelirdi hep. Almanya, Fransa, Arjantin vs. gibi takımların kendi orijinal skill değerleriyle ve özellikleriyle  kontrol edip son takım Brezilya ile karşılaşsak ne olurdu diye. İşte burda bunu yapmış bulunuyorum. Bunun için 2-3 saat içinde 2 tane tek maçlık hack yaptım. Almanya vs Brezilya ve Fransa vs Brezilya. Skill değerleri orijinal yani rakip takımdaki değerlerlere Takım sırasına göre lvl sistemiyle yükseltip koydum. Yani Almanya 32. Takım , 33. Takım Brezilya ile aralarında 1 sıra var ve bunu 1 Level olarak düşünürsek tüm Almanya takımına 1 Level attıracak şekilde skill değerlerini yükseltmem gerekiyor. 1 Level da tüm skill değerlerini HEX kod olarak 2 değer yükselttiği için (10 -> 12, 1A -> 1C gibi) Almanyadaki özel oyuncuların ve sıradan oyuncuların skill değerlerini ikişer arttırıp öyle koydum. Fransa ile Brezilya arasında ise 6 sıra fark olduğu için 6x2=12 değeri elde ettiğimiz için Fransanın özel oyuncular + sıradan oyuncuların normal skillerini 12 değer arttırdım. Ortaya cidden çekişmeli güzel iki maç çıkıyor. Hani ara sahnede Gertis SliderCannon u elle avuçluyorduya, işte aslında öyle kolay değilmiş. Üstte anlattığım şekilde Level olarak eşit yaptığınızda SliderCannon ile her zaman olmasada gol atabiliyoruz ki bu normal çünkü Rakip Japonyayı saymaz isek Rakip olarak en güçlü şut 21 Değeriyle SliderCannon dur yani gol olsun bir zahmet.

Unutmadan söyliyeyim Rakipteki skill değerleri ile aynı yaptım diye enerji sıkıntısı yok zannetmeyin. Rakip ne kadar güçlü olursa olsun yapay zeka aşırı zor olmadığı için orjinal sistemdeki gibi normal ve özel hareketler enerji götürüyor. Ona göre oynayın öyle topu Schneider e atayımda full Fire Shot spamlayayım yok yani. 2. Yarı Coimbra giriyor alır aklınızı valla.

Özel Hareketlerin Götürdüğü Enerji Değerleri:

- Almanya vs Brezilya -

Schneider
Fire Şut = 200
Rovaşata = 160

Kapellman
Sidewind Şut = 200

Kaltz
Super Drib = 60

Metzer
T-spin Pas = 40

- Fransa vs Brezilya -

Pierre
Slider Şut = 200
SliderCannon Şut = 320
Eifel Combo = 80

Napoleon
Cannon Şut = 200
SliderCannon = 320
Force Drib = 60
Eifel Combo = 80

- Arjantin vs Brezilya -

Diaz
Zenden Şut = 200

Satrestegui
Dynamit Head = 200

Neyse fazla uzatmayıp indirme linklerini aşağıya koyuyorum. Hemencecik 2 sinide oynayın ve Skorları buraya yazın bakalım kim yenmiş kim yenilmiş kim kaç gol atmış kaç gol yemiş .

Bu arada hackleride şuan bitirdiğim için bende denemedim. Konuyu açtıktan sonra hemen bende deneyip yorum olarak skorları buraya yazıcam.

NOT: Arjantin verisonunuda yarın yaparım. Eğer bu ufak tadımlık hackler ilgi görürse istek doğrultusunda diğer takımlar için olanlarını da yapabilirim. Fakat Arjantin, Almanya, Fransa haricinde Level olarak eşit seviyeye getirsem dahi Gertise ye gol atacak başka takım yok gibi. Acaba Lee kardeşler ile gol atılabilir mi diye düşündümde Gertis onlarıda harcar gibi geliyor. Neyse sonrasına bakarız artık sizden gelen istekler doğrultusunda diğer takımlarıda yaparız ne kadar gol atamasak da. Kim bilir belki birileri atar nede olsa CT 2 oranlar üzerine kurulu bir oyun yani şansın varsa 1 - 0 öndesin.

Ekleme: Şuan Azerbaycandayım ve boş zamanım varken Arjantin vs Brezilya nasıl olur dedim ve yaptım. Arjantinli oyuncuların normal statlarına +4 değer ekleyip, Diaza rakipteki gibi "Sinirlenme" ekledim. Sahanın belli yerlerinde rast gele çalışıyor. Aktif etmek için bol bol top sürün Big Grin Maçları oynayıp sonuçları buraya yorumunuzla birlikte yazarsanız güzel olur. İyi şanslar Mutlu

Almanya vs Brezilya: https://www.mediafire.com/file/duc29k4a3...l_Mode.rar
Fransa vs Brezilya: https://www.mediafire.com/file/dub7odck9...l_Mode.rar
Arjantin vs Brezilya: https://www.mediafire.com/file/tlwc8j22y...l+Mode.nes
akdeniz

a.k.a. Owarida
Threads: 115
29.03.2023, Saat: 16.55
ben bu oyunları oynamıştım. güzel iş, ayrıca İngilizce rom üzerine yapman da güzel bir ayrıntı olmuş. Türkçe rom ile oynamayı sevmiyorum naçizane. çok unstable ve dilin içinden geçiyor piyasadaki bütün Türkçe romlar. bu yüzden ben de son oyunumu İngilizce rom üzerinden yapmıştım.
phylosofia

Kyoraku-sama
Threads: 56
04.04.2023, Saat: 23.22 (This post was last modified: 04.04.2023, Saat: 23.24 by phylosofia.)
Hocam gerçekten harika ve kusursuz olmuş ellerine sağlık. İki maçı da hevesle oynadım, başta Fransa'yı denedim baya fark yedim 3 - 6 Big Grin. Slider-Cannon nerdeyse hiç yemiyor Gertis, topa çıkmışken deneyim dedim 2 kere penaltı yaptırdım bi tane de kaleciyi kandırarak attım.

Almanya maçındaysa galip çıkmadı 4 - 4 kaldı Müller olmasa 10 gol yerdim yine rahat Mirage kurtarıp Banana Shoot falan yiyor mantığı anlamadım. Golleri de hep kaleciyle karşı karşıya kalarak Schneider ile attım. Sidewinder falan hikaye Gertis'e Kapelloman'ı Ağrı dağına uçuruyor. Kaltz ile çalım atacaktım zor kurtuldu elimden. Bunun gibi Arjantin versiyonunu merakla beklemedeyim.
akdeniz

a.k.a. Owarida
05.04.2023, Saat: 00.42
Banana yemesi normal. Santamaria'nın final statları hayvan gibi CT2'de. Herif ağları bile deliyor. Bence yakışıyor da ona Carlos'tan sonra en büyük Brezilyalı oyuncu olmak.

Arjantin versiyonu zaten lazım ama Lee kardeşleri de denemek isterdim. Diyelim atamıyorlar, bir tane imkansız maçtan bir şey çıkmaz. Atarlarsa zaten süper bir maç oynarız.
NBA01

Tsucu
01.05.2023, Saat: 23.01
Arjantin Modunu da ana konuya linkle beraber ekledim. Oynayıp yorumlarınızı skorla birlikte yazarsanız sevinirim.
akdeniz

a.k.a. Owarida
02.05.2023, Saat: 20.17 (This post was last modified: 02.05.2023, Saat: 20.19 by akdeniz.)
[Image: Q76Cjv.png]

Biraz hatalı oynadığımdan kaybettim. Çekişmeli ve keyifli bir maçtı eline sağlık.

Bir de küçük bir soru soracağım. İngilizce ROM'da hakemin saatine bakma kısmında ufak bir değişiklik yapmışsın sanırım. Bu hakemin saatine baktığında oyunun kilitlenmesi problemini çözmek için miydi? Benim de benzer bir hatasız ROM hazırlama girişimim olmuştu da
phylosofia

Kyoraku-sama
02.05.2023, Saat: 22.02
Maçı 5 - 4 kazandım. İlk yarıyı 4 - 1 önde bitirmiştim fakat Coimbra Arjantin'e bile büyük zorluk veriyor. Herkes ona paslayıp o da haliyle Galvan dahil herkesi geçip Mach Shot'u ile golü de atınca çaresiz kalıyosun. Gertis Diaz'dan normal halde çalım yemiyor fakat 3 dakika kala 4 - 4 kalınca dahi Diaz'ın 201'lik çalım statı ile herkesi çalımlayarak galibiyet golünü attım.
NBA01

Tsucu
02.05.2023, Saat: 23.25 (This post was last modified: 02.05.2023, Saat: 23.27 by NBA01.)
(02.05.2023, Saat: 20.17)akdeniz Wrote: [Image: Q76Cjv.png]

Biraz hatalı oynadığımdan kaybettim. Çekişmeli ve keyifli bir maçtı eline sağlık.

Bir de küçük bir soru soracağım. İngilizce ROM'da hakemin saatine bakma kısmında ufak bir değişiklik yapmışsın sanırım. Bu hakemin saatine baktığında oyunun kilitlenmesi problemini çözmek için miydi? Benim de benzer bir hatasız ROM hazırlama girişimim olmuştu da

Rica ederim. Ben 2-3 defa oynadım hiç yenemedim Big Grin Diazın çalım statı 200 küsür olsa bile Getize sektiriyor. İşin garibi Satrestegui'un Dinamit Kafasıyla çok rahat gol atabiliyosun Gertizeye saçma bi şekilde Big Grin Hatta Bi ara şey düşündüm acaba skilleri 4 değer arttırırken bunun kafa şutunu fazla mı arttırdım diye ama yok Big Grin

Hacki yaparken Hakemle alakalı hiç bişi yapmadım. Benim aklıma gelince hack çalışması yapmak için tuttuğum bir klasör var "Ellenmemiş JP ve ENG ROM" diye. Orda sanırsam çooooooook önceden, o sorunu düzeltip oraya koymuşum. Ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum ama sen diyince hatırladım sanırsam ENG rom da öyle bi hata yaptı biz de düzeltmiştik.

(02.05.2023, Saat: 22.02)phylosofia Wrote: Maçı 5 - 4 kazandım. İlk yarıyı 4 - 1 önde bitirmiştim fakat Coimbra Arjantin'e bile büyük zorluk veriyor. Herkes ona paslayıp o da haliyle Galvan dahil herkesi geçip Mach Shot'u ile golü de atınca çaresiz kalıyosun. Gertis Diaz'dan normal halde çalım yemiyor fakat 3 dakika kala 4 - 4 kalınca dahi Diaz'ın 201'lik çalım statı ile herkesi çalımlayarak galibiyet golünü attım.

Default olarka arjantinin dizilişini 3-5-2 yapmadım o yüzden 4-4-2 de galvan biraz pasif kalıyor gibi. Fakat gene de ilk denemende yenmişsin tebrikler Big Grin

Varsa böyle istekleriniz şu boş zamanımda yapayım.
phylosofia

Kyoraku-sama
02.05.2023, Saat: 23.46
Flamengo VS Hamburg ya da Japonya zevkli olabilir. Yada başta adminin dediği gibi Çin VS Brezilya'yı denemekten zarar gelmez.
« Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump: