03.10.2019, Saat: 20.13
~[CT3] Arthur Antinez Coimbra V.S. Juan Diaz (Sinirlenmiş Hali)?~
Selamlar değerli Holy Tsubasa sakinleri! Bugün yine yeni bir anketle karşınızdayım. Oyunumuz Captain Tsubasa 3: Koutei no Chousen. Çekişmeli olacağını düşündüğüm bir karşılaştırmayla karşınızdayım.. Bu karşılaştırmamızda yer alacak isimler, Brezilya'nın en iyi oyuncusu Santana'nın kadim dostu Arthur Antinez Coimbra ve Arjantin'in kaptanı Dahi Çocuk lakabıyla Juan Diaz (sinirlenmiş hali). Sizce hangisi Captain Tsubasa 3: Koutei no Chousen oyununda daha iyi? [NOT: Coimbra'nın Carlos ile vurduğu Lethal Twin Shoot hesaba katılmayacaktır! Bu bireysel bir karşılaştırma..]Arthur Antinez Coimbra:
Juan Diaz (Sinirlenmiş Hali):
Bana Göre: Gene çok zevkli bir analiz olacağa benziyor! Başlayalım bakalım. Öncelikle pas statlarını bir karşılaştıralım. Diaz pas konusunda Coimbra'dan 2 puan daha iyi. Çalım konusunda Diaz daha iyi diyebiliriz bu nedenle. İkisinin de pas statı eşit. Pas konusunda herhangi birinin ötekine karşı bir üstünlüğü yok. Şut statı konusunda ise Coimbra Diaz'dan 2 puan daha iyi. Drive Shoot V.S. Mach Shoot sorusunun cevabı zaten bellidir... Bu nedenle yerden çekilen şut konusunda Coimbra önde diyebiliriz. Gelelim defansif statlara. Kayma statı konusunda Coimbra Diaz'dan 2 puan önde görünüyor. Blok statlarında ise ikisi de eşit. Fakat pas kesme konusunda Diaz Coimbra'dan 3 puan önde. Defansif olarak benim gözümde Diaz az da olsa daha iyi gibi geldi. Gelelim top kontrol (trap) statlarına. Coimbra Diaz'dan bu konuda sadece 1 puan önde. Bu onu herhangi bir şekilde Diaz'dan daha iyi veya kötü yapmaz. Burada gözümde eşitler. Havadan şut statı konusunda ise Coimbra Diaz'dan 2 puan daha iyi olsa bile Röveşata tekniği ile daha da öne geçiyor diyebiliriz. Yerden şut statlarına bakacak olursak eğer, Coimbra Diaz'dan 3 puan önde olsa bile Diaz Zenten Shoot tekniğine sahip olduğundan burada önde olan isim kesinlikle Juan Diaz.. Topu bırakma (fake) statlarına bakacak olursak eğer, ikisinin de bu konuda eşit olduğunu net bir biçimde görebiliriz. Topu rastgele uzaklaştırma statlarında Diaz Coimbra'dan sadece 1 puan önde. Hemen hemen eşit diyebiliriz burada da. Son olarak ise gelelim havada rakiple mücadele (compete) statlarına. Coimbra burada Diaz'dan sadece 1 puan önde. Sonuca gelecek olursa eğer şimdi... Burada bireysel bir karşılaştırma yaptığımız için Coimbra'nın Carlos ile vurduğu Lethal Twin Shoot'u görmezden gelip, o şutu hesaba katmayacağız. Coimbra'da 2 tane özel şut mevcut. Mach Shoot ve Röveşata. Diaz'da da 2 tane özel şut mevcut. Drive Shoot ve Zenten Shoot. Zaten ikisi arasında öyle çok bir fark olmasa da Diaz bana genel olarak daha iyi gibi geldi her konuda Coimbra'dan ve Zenten Shoot'un da Röveşata'dan iyi olacağını düşünecek olursak eğer... Benim oyum Dahi Çocuk, Juan Diaz'a gidiyor!