İstek üzerine yaptığım son çalışma yukarıda. Gerçek anlamda son çalışma olacak bu arada. Bundan sonra istek alımı yapmayacağım. Sözüm meclisten dışarı, bazı arkadaşlar bu istek ricasını maaşlı çalışan gibi algılamaya başladı. Sanki para kazandığım bir projeymiş gibi, müşteri edasıyla "Nerede kaldı?" şeklinde sıkıştırmaya başladılar. Bu tarz şeyler de bu işten aldığım keyfi yok etmeye başladı. Bu yüzden bundan sonra belki 1-2 kişi haricinde istek almayacağım ve aklıma gelen kendi tasarımlarımı yapacağım.
Bir diğer sebebi de, başka Tsubasa projelerine vakit ayırma isteğim. Şu sıralar Japonca bölümleri indirmekle ilgilenmek istiyorum. Manga bu tarz eğlenceli çalışmalardan önce geliyor benim için.
Şimdiye kadar herkesin gösterdiği ilgiye teşekkürler.
Cruyfford nedense benim pek sevemediğim bir oyuncu.
Aslında bu *nedense* kısmını izah etmem mümkün; Captain Tsubasa Saikyou no Teki! Holland Youth mangasını okuduğumda o son sahnede Cruyfford'u gördüğümde çok heyecanlanmış ve bu merakla Captain Tsubasa World Youth'u soluksuz okumuş ve fakat bırakın Cruyfford'un performansını görmeyi Hollanda maçını bile okuma fırsatı bulamadığımızı görünce büyük bir sükut-u hayale uğramıştım. Devam eden uzun yıllar boyunca da mezkur karakteri göremedik ve artık benim muhayyilemde Cruyfford sanki hiç yokmuş, hiç var olmamış gibi yer etmeye başladı.
Ancak öte yandan kendisi ile ilgili pek çok bilgi edindiğimiz Captain Tsubasa Rising Sun ile birlikte NİHAYET! dedim ve hatta alınan maç sonucu beni hem Hollanda'ya hem de Cruyfford'a karşı tekrar yanaştırdı.
ManU özellikle Fifa 2003 oynarken favori takımımdı ve o günden sonra bana pek bir anlam ifade etmese de sırf bu güzel anılar sebebiyle sempati ile baktığım bir kulüptür. CT tarafında ise elbette Captain Tsubasa Hasha no Shougou Campione'de Matsuyama'mın bu takımın bir parçası olması benim de bu kulübün bir taraftarı olmam için fazlasıyla yeterli.
ManU'da bu ikisini Matsuyama elbetteKaptan ve Volante, Cruyfford'u ise Top Shita pozisyonunda oynarken görmek beni memnun eder.
Haydi inşaallah diyeyim.
...
@ScoUnk
Bu arada her ikisi de çok başarılı çalışmalar. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olup daha iyi yorumlar yapmak isterdim.
Ancak masaüstü duvar kağıdını epeydir değiştirmeyen benim gibi birisi için güzel bir değişiklik olacak. Hemen indirip kullanmaya başlıyorum. Eline, emeğine sağlık.
10.09.2020, Saat: 19.58 (This post was last modified: 10.09.2020, Saat: 19.59 by ScoUnk.)
Koyu arka plan olanı tavsiye ederim. Bazen çalışmaları yaparken kullanmadan anlaşılamıyor. Hatam çalışmayı paylaştıktan sonra masaüstü olarak ayarlamak oldu. Gözümü çok aldı kırmızı, o yüzden koyu arka plan yaptım. O daha iyi oluyor.
Bu arada çocukken ben de M.United hayranıydım. Bir dergide M.United ile ilgili bir makaleyi görüp, sonrasında da FIFA 97'de sürekli bu takımı almamla bu sevgim perçinlenmişti. O efsanevi kadroyu unutamam.
Cruyfford'a da epey yakışmış ManU forması. Bu arada bir zamanlar şu 14 numaraya hastaydım, gerçi hala seviyorum ancak CT'li yıllar boyunca Matsuyama nedeniyle en sevdiğim forma numarası 12 oldu kaçınılmaz olarak.
Bu arada dediğin şekilde koyu duvar kağıdını kullanmaya başladım, hakkın varmış, daha iyi oldu, diğeri fazla ışıltılı. Ayrıca eve gelip de PC'yi her açışımda Hachimakili Matsuyama tarafından karşılanmak çok güzel.