![]() |
Japon oyuncuların önem sıralaması - Printable Version +- TsubasaSS (https://tsubasa.sozdesozluk.com) +-- Forum: Oyun dışı alanlar (https://tsubasa.sozdesozluk.com/forumdisplay.php?fid=248) +--- Forum: Rising Sun Bölümü (https://tsubasa.sozdesozluk.com/forumdisplay.php?fid=189) +--- Thread: Japon oyuncuların önem sıralaması (/showthread.php?tid=762) |
Japon oyuncuların önem sıralaması - akdeniz - 04.09.2020 Konuyu Rising Sun köşesine açtım çünkü tüm mangaları kapsayan bir soru sormak istiyorum. Japon oyuncular arasında bir değer sıralaması yapalım istiyorum. Listenin ilk üçü çok bariz benim için: 1 - Tsubasa 2 - Wakabayashi 3 - Hyuuga Ama listenin geri kalanı için aşırı kararsızım. Sizce nasıl olmalı listenin kalanı? Ya da ilk üçe bir itirazınız varsa söyleyebilirsiniz. Ben itiraz edenin çıkacağını sanmıyorum ama olsun (': RE: Japon oyuncuların önem sıralaması - ScoUnk - 04.09.2020 Bu yapacağım önem sıralaması, hangisi daha iyi sorusundan ziyade, Takahashi sensei'nin verdiği önemi gösterecek. 1- Tsubasa 2- Genzo 3- Hyuga 4- Misaki 5 ve 6- Matsuyama ve Misugi (İkisi de bana göre eşit) 7- Shingo Aoi 8- Ishizaki 9- Wakashimazu 10- Nitta 11-12-13-14 Jito, Soda, Igawa, Akai 15-16-17- Kazuo, Masao, Sano 18-19-20- Sawada, Soga, Izawa 21-22-23-24-25...... Morisaki, Taki, Kisugi, Sorimachi vs diye gidiyor. RE: Japon oyuncuların önem sıralaması - imparator_03 - 04.09.2020 Önem sıralaması olarak bakarsak 1.Tsubasa 2.Hyuga 3.Genzo 4.Misaki 5.Matsuyama 6.Misugi 7.İshizaki 8.Shingo 9.Tachibana kardeşler . . . Diye gider RE: Japon oyuncuların önem sıralaması - Hikaru Matsuyama - 05.09.2020 Çok zor bir mevzu. ![]() Başlaması kolay ama liste aşağıya doğru gittikçe zorlaşacaktır o nedenle belli bir yerden sonra kesmeyi tercih ederim. 1- Tsubasa 2- Wakabayashi 3- Hyuuga 4- Misaki 5- Misugi 6- Matsuyama 7- Wakashimazu 8- Ishizaki 9- Aoi Daha fazla devam etmek istemiyorum. ![]() İlk 4 (Golden Quartet) zaten benim kafamda çok net. Matsuyama'mın daha yukarılarda olmasını isterdim ancak manganın başlarında Misugi'ye çok daha fazla önem atfedildiğini biliyoruz, her ne kadar sonraki yıllarda bana göre bu ikisi eşitlenmiş olsa da ilk zamanlardaki durum sebebiyle bu şekilde bir sıralama yaptım. RE: Japon oyuncuların önem sıralaması - Proto Zenon - 11.01.2023 Sadece Rising Sun için yapacak olsaydım ilk 3üm sanırım 1-Tsubasa 2-Genzo 3-Misugi olurdu Bu oyuncular grup maçlarında ve elemelerde çok çok sağlam performanslar verdiler ancak Hyugadan ve özellikle Aoiden maalesef bu tarz bir etkinlik göremedik bence çoğu maçta etkisiz ve kötülerdi genel performanslarına göre listeye devam edeceksem 4-Misaki 5-Hyuga 6-Igawa 7-Souda 8-Aoi 9-Nitta 10-Matsuyama(maalesef yine çok kötüydü tüm manga boyunca) 11-Ishizaki Listeye ekleyemediğim Jito Soga ve Wakashimazu gibi oyuncular da vardı ancak onların bu listeye girecek kadar uzun süre sahada kaldıklarını düşünmüyorum.(Tabii bu benim için performans anlamında bir ilk 11 listesiydi değer olarak bakmamız gerekirse Aoi Hyuga gibi isimler daha da yüksekte olurlar) RE: Japon oyuncuların önem sıralaması - akdeniz - 11.01.2023 Ben zaten performanslarını değil Youichi üstadın genel olarak verdiği değeri sormuştum ama Rising Sun'da gelen karakter buff ve nerflerini görmemiz açısından yorumun iyi oldu |